Beksan Payung: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Fix URL prefix
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Fix URL prefix)
[[File:Parasol wuhan.jpg|thumb|Parasol wuhan]]
==Tari Payung==
Payung tari punika tari sing nglambangaké katresnan.<ref name="a">[http://http://id.indonesia.travel Tèks pranala],teks tambahan.</ref>tari iki dileksanakake kanthi nggunakake [[payung ]] minangka piranti congenital.<ref name="b"> http://kamusbahasaindonesia.org/Tèks pranala], tambahan teks.</ref> Ing tari asalé saka [[Minangkabau]], [[Sumatra Kulon]] iki biasane rampung dening 3-4 penari dileksanakake ing pasangan antarane [[wong]] [[wadon]] lan. <ref name="a"/> tari iki nuduhake asosiasi muda, yakuwi nggunakake payung iki kanggo ngreksa saka negatif iku.<ref name="c"> http://www.minangforum.com/Tèks pranala],tambahan teks.</ref> tari iki biasane dileksanakake ing bukaan saka partai, Pekan utawa Wangun kegiatan liyane.<ref name="d">http://www.bimbingan.org/ Teks pranala],tambahan teks.</ref>
 
==Teges Properti==
2.031

besutan