Jalan Tol Semarang-Solo: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Fix URL prefix
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Fix URL prefix)
|section=
|map=
|length=72,64 km<ref name="transmargajateng">{{cite news |first=Ade |last=Maulidin |authorlink= |coauthors= |title=PT Trans marga Jateng |url=http://http://www.jasamarga.com/en_/anak-perusahaan/pt-trans-marga-jateng-tmj.html |date=14 Juli 2012}}</ref><ref name="pu2"/>
|established=2009-2013 (Beroperasi s.d. Seksi II)
|decommissioned=
[[Gambar:Tolsemarangsolo.jpg|thumb|right|300px|Proses konstruksi tol seksi I]]
 
'''Jalan Tol Semarang-Solo''' yaiku [[jalan tol]] ing provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Jalan Tol Semarang-Solo ngubungake kutha [[Semarang]], [[Salatiga]] karo [[Surakarta]] sarta ngliwati 3 kabupaten, yaiku [[Kabupaten Semarang]], [[Kabupaten Boyolali]], lan [[Kabupaten Sukoharjo]]. Tol iki wiwit dibangun taun 2009 dening [[Jasa Marga]] kanthi total lintasan sadawaning 72,64 km <ref name="transmargajateng">{{cite news |first=Ade |last=Maulidin |authorlink= |coauthors= |title=PT Trans marga Jateng |url=http://http://www.jasamarga.com/id_/anak-perusahaan/pt-trans-marga-jateng-tmj.html |date=14 Juli 2012}}</ref> nganti saikine pembangunane isih ditindakake. Jalan tol iki merupakan minangla bagian saka [[Jalan Tol Trans Jawa]] kang ngubungake [[Gambar:Motorway_CZ.svg|10px]] [[Jalan Tol Semarang]] karo [[Gambar:Motorway_CZ.svg|10px]] [[Jalan Tol Solo-Ngawi]] kang uga wis mulai konstruksi.
 
== Cathetan suku ==
2.031

besutan