Sato kéwan: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
penambahan imbuhan
c (Bot: Migrating 180 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q729 (translate me))
(penambahan imbuhan)
|}
 
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa '''cok. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]] su. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
 
Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, yaiku kéwan [[Vertebrata|nduwé balung mburi]] lan kéwan [[Invertebrata|tanpa balung mburi]] mbut.
 
* Kéwan sing nduwé balung mburi diarani [[Vertebrata]] cok.
* Kewan tanpa balung mburi diarani [[Invertebrata]] utawa [[Invertebrata|Avertebrata]] su.
 
Kéwan uga diklasifikasiké miturut jinis [[panganané]].
Naraguna anonim