K2: Béda antara owahan

126 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
fixing dead links
c (Bot: Migrating 68 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q43512 (translate me))
c (fixing dead links)
==Pendakian==
[[Gambar:Lacedelli summit K2.jpg|250px|thumb|Lancedelli nalika minggah dhateng gunung K2]]
:Oscar Eckenstein kaliyan Aleister Crowley wonten ing taun 1902<ref name= "internet 2">{{id}}[http://web.archive.org/web/20111103074752/http://unikanehdidunia.blogspot.com/2011/06/k2-gunung-terkejam-didunia-everest.html](dipunundhuh tanggal 18 September 2012)</ref>
:Luigi Amedeo, Duke Of the Abruzzi wonten ing taun 1909<ref name= "internet 2">{{id}}[http://web.archive.org/web/20111103074752/http://unikanehdidunia.blogspot.com/2011/06/k2-gunung-terkejam-didunia-everest.html](dipunundhuh tanggal 18 September 2012)</ref>
:Ardito DesioLino Lacedelli dan Achille Companoni wonten ing tanggal 21 juli 1954 lan ngantos dumugi puncak<ref name= "internet 2">{{id}}[http://web.archive.org/web/20111103074752/http://unikanehdidunia.blogspot.com/2011/06/k2-gunung-terkejam-didunia-everest.html](dipunundhuh tanggal 18 September 2012)</ref>
 
[[kategori : gunung]]
554

besutan