Anil Kapoor: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q313956 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
| occupation = Actor, Producer
}}
'''Anil Kapoor''' ({{lang-hi|अनिल कपूर}}, {{lang-mr|ਅਨਿਲ ਕਪੂਰ}}, lair tanggal 24 [[Desember]] taun [[1959]])dheweké kuwi aktor saka [[India]] uga dadi prodiser film uga ning dunya hiburan, [[Bollywood]], dheweké tau dadi pamenang pemeran pembantu paling apik nalika main ning film [[Yash Chopra]], ''[[Mashaal]]'' (1984), Dheweké yaiku aktor lan produser film [[India]]. <ref name="Anil Kapoor 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor Anil Kapoor]dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Aktinge akeh ing layar film Hollywood, uga perané nalika dadi [[Mahesh]] ing film TEZAAB (taun 1988) kang dibintangi bareng [[Madhuri Dixit]], saka film iki Anil intuk Best Actor Filmfare Awards.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
Naraguna anonim