Finnøy: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q48750
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q48750)
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
[[ms:Finnøy]]
62.379

besutan