Fredrikstad: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q107135
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q107135)
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
[[ms:Fredrikstad]]
62.268

besutan