Ålgård: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q3357643
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q3357643)
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
[[ms:Ålgård]]
62.422

besutan