Radius Prawiro: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Infobox Officeholder |honorific-prefix = |name = {{PAGENAME}} |image = Radius prawiro.jpg |imagesize = |caption = |office = Men...)
 
Dr. '''Radius Prawiro''', Drs.ec.,AK ({{lahirmati|[[Kota Yogyakarta|Jogjakarta]], [[Hindia-Belanda]] (kini [[Indonesia]])|29|6|1928|[[München]], [[Jerman]]|26|5|2005}}) yaiku sawijining [[ekonomi|ekonom]] lan [[politikus]] [[Indonesia]].
 
== PendidikanPendhidhikan ==
Putra seorangAnake guru bernamakanthi nama Prawiro, Radius menyelesaikanngrampungake pendidikanpendhidhikan dasardhasar sampainganti menengah atas diing Yogyakarta. SaatNalika masihisih beradaana diing tingkat [[SMP]] pada tahuntaun [[1942]], diadheweke sempatsempet menjadisepet penjualdadi tukang rokok. DiaCandhake kemudiandheweke melanjutkannerusake pendidikanpendhidhikan ing di ''Nederlandsche Economicscshe Hogeschool'', [[Rotterdam]], [[Belanda]]. SetelahSawise lulus, dia masukdheweke mlebu Fakultas Ekonomi [[Universitas Indonesia]] diing Jakarta.
 
== Karier ==