Radius Prawiro: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
Radius yaiku penggemar [[fotografi]] lan [[sepeda motor]]. Hobine marang sepeda motor berawal kawiwitan nalika sekolah ing Walanda lan dilereni nalika njabat minangka [[Gubernur Bank Indonesia]] kanthi alesan keamanan. Saliyane kuwi, dheweke uga seneng ''berkebun'' lan akeh nglodhangake wektune kanggo ngrumat tanduran bebarengan karo bojone, Leonie Supit.
 
== MeninggalTilar Duniadonya ==
Dr Radius Prawiro meninggaltilar didonya ing Rumah Sakit Deutsches Herzzentrum, Muenchen, Jerman, KamisKemis 26 Mei 2005 pukul 11.35 waktu setempat atau pukuljam 16.35 WIB dalamnalika usiaumure 76 tahuntaun. JenazahJenazahne tibateka diing TanahIndonesia dina Air Selasa 31 Mei 2005 untuklan kemudiancandhake disemayamkandisemayamake diing rumah duka Jalan Taman Dharmawangsa Nomor 11, Kebayoran Baru, JenazahnyaJenazahe dikebumikandimakamake diing Taman Makam Pahlawan Kalibata, Jakarta.
 
== Pranala luar ==