Albert Einstein: Béda antara owahan

96 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 166 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q937 (translate me))
 
== Babad slira ==
 
[[Gambar:Einstein 1921 by F Schmutzer.jpg|left|thumb|200px|Einsten ing [[taun|warsa]] [[1921]]]]
Einstein miyos ing [[Ulm]], [[Württemberg]], [[Jerman]]; kirang langkung 100 km sisih wétan [[Stuttgart]]. Bapanipun asmanipun [[Hermann Einstein]], satunggiling bakul kranjang wulu ingkang lajeng nyambut damel ing bidhang [[elektrokimia]], saha ibu asmanipun Pauline. Kakalihipun émah-émah ing Stuttgart-Bad Cannstatt kaliyan taksih turunan [[Yahudi]]. Albert sekolah wonten [[sekolah Katholik]] kaliyan déning kapénginan ibunipun lajeng sinau main [[biolah]].
 
3.174

besutan