Paragraf (Wacana) Narasi: Béda antara owahan

79 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
YaikuNarasi yaiku karangan utawa paragraf, utawa pada kang nyritakake kedadeyan kanthi wektu utawa prastawa kan runtut saka wiwitan nganti pungkasan. Sok sapa sing maca paragraf iki kaya-kaya nglakoni kaya dene kang ana jroning crita.
{{nocat|Agustus 2011}}
{{paragraf pembuka}}
==Paragrap (Wacana) Narasi==
===Narasi===
Yaiku karangan utawa paragraf, utawa pada kang nyritakake kedadeyan kanthi wektu utawa prastawa kan runtut saka wiwitan nganti pungkasan. Sok sapa sing maca paragraf iki kaya-kaya nglakoni kaya dene kang ana jroning crita.
*Crita narasi bisa nduweni sapat fakta ana jroning crita.
*Thulada crita fakta yaiku : pengalam pibadi, otobiografi, biografi.
5.490

besutan