Palanangan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
typo
c (Suntingan CommonsDelinker (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
(typo)
[[Gambar:Male anatomy.png|thumb|right|300px|Anatomi sistem reproduksi lanang.]]
 
'''Palanangan''' utawa '''planangan''' utawa '''peli''' utawa'''Pénis''' (saka [[basa Latin]] sing tegesé "buntut") utawa ing [[Basa Jawa Krama]]'''kontholpajaleran''' utawa '''plandhungan'''kerep inguga [[basasupaya krama]]luwih utawa kerepsamar diarani '''manuk''', iku sawijining organ eksternalèksternal (amerga papané ing jabané awak) minangka organ sèksual utawa [[alat kelamin]] lan organ réprodhuksi ing sadhéngah organisme biologimanungsa lanang , ing [[vertebrata]] lan uga ing [[invertebrata]].
 
PénisPeli iki utawa Pénisiki dalan uyuh nalika [[urinasi]] lan dalan banyu mani utawa [[spérma]] nalika [[éjakulasi]]. KontholPeli bisa ngaceng utawa modhot lan ukurané bisa ping pindhoné ukurané biasa.
 
== Struktur ==
78.625

besutan