Asmara Nababan: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{terjemah|Melayu}}
'''Asmara Nababan''' ({{lahirmati|[[Siborong-Borong, Tapanuli Lor]], [[Sumatra Lor]]|2|9|1946|[[Guangzhou]], [[China]]|20|10|2007}}<ref>[http://www.detiknews.com/read/2010/10/28/121619/1477417/10/tokoh-ham-asmara-nababan-meninggal-dunia?991101605 In Memoriam]</ref>) yaiku panjenengané salah sawijining sarjana [[hukum]] lan aktivis [[hak asasi manusiamanungsa]] lan demokrasi ing [[Indonesia]]. Nababan uga dadi anggota Tim Gabungan Pencari Fakta [[Kerusuhan Mei 1998]] ([[TGPF]]) lan Ketua Dewan Pengurus [[Lembaga Studi lan Advosai Masyarakat]] (ELSAM). Asmara Nababan uga aktif mimpin organisasi [[INFID]] jroning [[taun]] periodhe 1994-1999.
 
== Kulawarga==
5.490

besutan