Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 72 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4664011 (translate me))
{{vandal}}
 
l glgkfnkj,lbgg
=== Lacak alamat IP ===
 
mgkggvjfojf
fmfm
mvbböfkfvflmvfmffkngfvnvmbbklggg
ggllvv
 
Uga, usahakaké nglacak alamat IP. Temokna sing duwé IP mau nggunakaké:
 
* ARIN (Amerika Lor)
Naraguna anonim