Cilé: Béda antara owahan

85 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
footnotes = <sup>1</sup> Lembaga legislatif ana ing [[Valparaíso]]<br /><sup>2</sup> Nyakup [[Pulo Paskah]] lan [[Isla Sala y Gomez]]; ora klebu dhaérah sing wiyaré 1.250.000 km&sup2; ing [[Antartika]] sing diklaim Chili.
}}
[[Gambar:Pueblo de San Pedro de Atacama 2013-09-21 11-52-31.jpg|thumb|left|Atacama]]
[[Gambar:Mapa administrativo de Chile.png|thumb]]
 
Naraguna anonim