Blandar: Béda antara owahan

323 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Blandar''' salah siji piranti kanggo gawe omah. Blandar iku kayu dawa kang digunakake kanggo nyangga payon. <br> {{stub}})
 
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Blandar''' salah siji piranti kanggobalungan gawegawé omah. Blandar iku wujudé balok kayu dawa kang temumpang ana pucuking [[saka]] digunakake kanggo nyangga payon arupa [[empyak]]. Umumé ana werna 2:
# -Blandar nduwur, kanggo nyangga tempuking empyak ndhuwur kalawan empyak èmpèr.
# -Blandar èmpèr, kanggo nyangga empyak èmpèr sisih ngisor, ora mèpèt pinggir nanging rada nengah watara sak depa minangka kanggo embritan/ngéyup
 
<br>
134

besutan