Blandar: Béda antara owahan

115 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Blandar''' salah siji piranti balungan gawé omah. Blandar iku wujudé balok kayu dawa kang temumpang ana pucuking [[saka]] digunakake kanggo nyangga payon arupa [[empyak]]. Umumé ana werna 2:
# -''Blandar nduwur'', kanggo nyangga tempuking empyak ndhuwur kalawan empyak èmpèr.
# -''Blandar èmpèr'', kanggo nyangga empyak èmpèr sisih ngisor, ora mèpèt pinggir nanging rada nengah watara sak depa minangka kanggo embritan/ngéyup
 
<br>
{{stub}}
[[Panganggo:Senzo|Senzo]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Senzo|pirembagan]]</sup> 22 September 2014 10.16 (UTC)
134

besutan