Blandar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
<br>
{{stub}}
 
[[Panganggo:Senzo|Senzo]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Senzo|pirembagan]]</sup> 22 September 2014 10.16 (UTC)
134

besutan