Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
99 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
''Kanthi sarana sing mung sepélé''
 
([[Emily Dickinson]], 1830-1886,{{br}} ''How happy is the little stone''',{{br}} dijarwaaké anonim)[http://blog.bahtera.org/2009/08/pilih-sing-ayu-apa-sing-setya-pilih-yang-cantik-atau-yang-setia/ ]}}
 
 
2.526

besutan