Leonardo DiCaprio: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(filmografi)
c
|-
|rowspan="2"| ''2013''|| ''[[The Great Gatsby]]'' || Jay Gatsby ||
|-
| ''[[The Wolf of Wall Street]]'' || Jordan Belfort || Aktor Komedi Terbaik ing [[Golden Globe]] lan nominasi kanggo [[Academy Awards]] 2014
|-
3

besutan