Powiat Elbląg: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 17 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1140734 (translate me))
c
| Webpräsenz = www.powiat.elblag.pl
}}
[[Powiat Elbląg]] iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Elbląg]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Warmia-Mazuria]] lan nduwé pedunung 56.434 jiwa.
 
[[Powiat Elbląg]] iku sawijining <i>[[powiat]]</i> (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Elbląg]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Warmia-Mazuria]] lan nduwé pedunung 56.434 jiwa.
 
{{Warmia-Mazuria}}
45

besutan