Sato kéwan: Béda antara owahan

257 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Suntingan 140.0.203.96 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot
c (Suntingan 140.0.203.96 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Addbot)
|}
 
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa '''cok. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]] su. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
<br />
<br />
<br />
<br />
<br /> RIZKI MAKARIM GANTENG
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
 
Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, yaiku kéwan [[Vertebrata|nduwé balung mburi]] lan kéwan [[Invertebrata|tanpa balung mburi]] mbut.
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa '''cok. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]] su. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
 
* Kéwan sing nduwé balung mburi diarani [[Vertebrata]] cok.
Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, yaiku kéwan [[Vertebrata|nduwé balung mburi]] lan kéwan [[Invertebrata|tanpa balung mburi]] mbut.
* Kewan tanpa balung mburi diarani [[Invertebrata]] utawa [[Invertebrata|Avertebrata]] su.
 
* Kéwan sing nduwé balung mburi diarani [[Vertebrata]] cok.
* Kewan tanpa balung mburi diarani [[Invertebrata]] utawa [[Invertebrata|Avertebrata]] su.
 
Kéwan uga diklasifikasiké miturut jinis [[panganané]].
78.624

besutan