Abad ping 2: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8103 (translate me))
 
[[Kategori:Kalendher Kadadeyan|Kalèndher Kadadéyan]]
[[Kategori:Abad kaping-2|*]]
61

besutan