Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
per permintaan di Halaman Pembicaraan
c (teks salah)
(per permintaan di Halaman Pembicaraan)
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Jawa-wiki-21Sugeng rawuh1 tuladha.png|700px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
4.292

besutan