Influenza: Béda antara owahan

25 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (fixing dead links)
|MeshID=D007251
}}
'''Influenza''', sing luwih ditepungi kanthi sebutan flu, arupa [[penyakit nular]] sing disebabaké déning [[Virus#Virus RNA|virus RNA]] saka [[famili]] [[Orthomyxoviridae]] (virus influenza), sing nyerang [[unggas]] lan [[mamalia]]. Gejala sing paling umum saka penyakit iki yaiku ndredheg, mriyang, perih tenggoroktenggorokane, perih otot, sirah abot, [[watuk]], lemes, lan [[malaise|rasa ora nyaman sacara umum]].<ref name=Merck>{{cite web
|url=http://www.merck.com/mmhe/sec17/ch198/ch198d.html
|title=Influenza: Viral Infections: Merck Manual Home Edition
5.490

besutan