Anuskha Sharma: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 14 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q465815 (translate me))
(→‎Biography: links)
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahi dedeg "5'9 inggih punika pamain film ing [[Bollywood]] [[India]] [[Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai dèning [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara film misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), film punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
1

besutan