Camilo José Cela: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q132589 (translate me))
c
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
[[Gambar:Camilo José Cela, MadridMiami 1996Book Fair International, 1994.jpg|right|thumb|Pengarang Spanyol Camilo José Cela]]
'''Don Camilo José Cela Trulock, Markis saking Iria Flavia''' ([[basa Spanyol]]: ''Don Camilo José Cela Trulock, marqués de Iria Flavia'') ({{lahirmati|[[Galicia]], [[Spanyol]]|11|5|1916|[[Madrid]], [[Spanyol]]|17|1|2002}}) inggih punika salah satunggaling panulis [[Spanyol]] ingkang kagungan pangaruh lan minangka salah satunggaling anggota '''Generasi '50'''.