Wektu: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
typo
(+ Gambar)
(typo)
[[Gambar:Wooden hourglass 3.jpg|thumb|Bak pasir minangjaminangka piranti alat pangukurpangukuran wektu. PirantiBak kangPasir dadipunika kagolong tuladha piranti pangukuran wektu [[klasik]] ]]
'''Wektu''' iku sawijining rangkeyan [[momen]]-momen nalika [[proses]], aksi utawa kahanan iku ana utawa lagi berlangsung.
Wektu kaetung ngango ukuran [[detik]], [[menit]], [[jam]], [[dina]], [[wulan]], [[taun]] (warsa), [[windu]], [[dasawarsa]], [[abad]], lan [[alaf]].
11.904

besutan