Aida Vitayala Sjafri Hubeis: Béda antara owahan

2.085 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Prof. Dr. Ir. Aida Vitayala Sjafri Hubeis''' (lair ing Jakarta, 28 September 1947; umur 67 taun) iku pakar ''Gender Indonesia''. Dhèwèké giyat minangka dhosèn ing...
(Kaca énggal: '''Prof. Dr. Ir. Aida Vitayala Sjafri Hubeis''' (lair ing Jakarta, 28 September 1947; umur 67 taun) iku pakar ''Gender Indonesia''. Dhèwèké giyat minangka dhosèn ing...)
(Ora ana béda)
5.490

besutan