Toronto: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala Jawi: Pranala Jaba using AWB)
c
Pedunung Toronto dipun wastani ''Torontonian''. Toronto punika bagean saking tlatah [[Golden Horseshoe]] Ontario, wilayah ingkang pedunungipun kathah, watawis pitung yuta. Saprotigan pedunung Kanada manggèn wonten ing tlatah ingkang dunungipun 160 km saking Toronto, lan watawis saproenem pedamelan ing Kanada dumunung wonten ing mriki. Asal usul pedunung Kanada inggih punika tiyang [[Britania]], [[Irlandia]], [[Italia]], lan [[Tionghoa]]. Grup ingkang langkung alit inggih punika tiyang [[Portugis]], [[Yunani]], [[India]] lan [[Karibia]].
 
== Ugi Pirsanipirsani ==
* [[Ontario]]
 
== Pranala Jawijawi ==
{{commons|Toronto, Ontario}}
{{wikivoyage|Toronto}}
45

besutan