Baya: Béda antara owahan

135 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Taksonomi lan panyebaran ==
[[Gambar:Crocodylus cataphractus.jpg|thumb|150px250px|[[Baya moncong-ramping]], ''Crocodylus cataphractus'']]
[[Gambar:Crocadiles.jpg|right|thumb|right|150px250px|Baya-baya kang dhèdheè]]
<!-- Deleted image removed: [[BerkasGambar:DSCN2480-2Crocodylus acutus mexico 01.jpg|right|thumb|right|150px250px|BuayaBaya Kuba[[Amérika]] pada Parqueing[[La MetropolitanaManzanilla, SantiagoJalisco, CileMexico]]]] -->
[[Gambar:Crocodylus acutus mexico 01.jpg|right|thumb|right|150px|Baya [[Amérika]] ing[[La Manzanilla, Jalisco, Mexico]]]]
 
Akèh-akèhé baya kagolong jroning [[genus|marga]] ''Crocodylus''. Loro marga liya sing isih urip anggota suku ''Crocodylia'' yakuwi ''[[Osteolaemus]]'' lan ''[[Tomistoma]]'', saben jinis asipat [[monotipik]].
5.490

besutan