Tribhuwana Wijayatunggadewi: Béda antara owahan

191 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Cakradhara ginelar Kertawardhana Bhre Tumapèl. Sawisé nikah, Cakradhara lan Dyah Gitarja duwé putra Dyah Hayam Wuruk lan Dyah Nertaja. [[Hayam Wuruk]] banjur diangkat dadi [[yuwaraja]] ginelar Bhre Kahuripan utawa Bhre Jiwana, dene Dyah Nertaja dadi Bhre Pajang.
 
== Pemerintahan Tribhuwana ==
Miturut kitab ''[[Nagarakretagama]]'', Tribhuwana munggah takhta merga diprintah ibune, ([[Gayatri]]) taun 1329 nggantikake Jayanagara kang wis seda taun 1328.
 
== Rujukan ==
4.487

besutan