Tribhuwana Wijayatunggadewi: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
 
== Pemerintahan Tribhuwana ==
Miturut kitab ''[[Nagarakretagama]]'', Tribhuwana munggah takhta merga diprintah ibune, ([[Gayatri]]) taun 1329 nggantikake Jayanagara kang wis seda taun 1328. Nalika Gayatri seda taun [[1350]], pamrintahan Tribhuwana uga bubar.
 
== Rujukan ==
4.487

besutan