Kali Seine: Béda antara owahan

1.197 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Artikel Pengembangan..
c (Puryono mindhahaken kaca Sungai Seine dhumateng Kali Seine: basa jawa)
(Artikel Pengembangan..)
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ jroning [[basa Prancis]]) yaiku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udhara komersial lan uga dadi tujuan wisata , utamané ana ing jroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus kuwi asalé saka tembung [[Latin Sequanus]] .
{{hapus}}
 
Kali kang ana ing kutha mecah dadi rong bagéan.Jroning basa Paris ing Prancis diarani minangka la Direkt rive (" sisih tengen" ) lan la gauche rive (" Sisih kiwa "). Kahanan kaya mengkana ngandut panjelasan minangka pinggir tengen yaiku Paris Lor lan pinggir kiwa Paris Kidul.Paris Lor luwih makmur tinimbang Paris Kidul.
 
== Delengen uga ==
* [[Département Seine]]
 
== Pranala njaba ==
{{Commons|Seine}}
* [http://www.discoverfrance.net/France/Transportation/Water/Bateaux-Mouches.shtml Bateaux-Mouches - Seine River - Paris]
* [http://www.insecula.com/contact/A003985.html/ La Seine – The Seine River: Pictures]
* [http://www.discoverfrance.net/France/DF_waterways.shtml Waterways in France]
* [http://www.ibiblio.org/wm/paris/hist/river.html WebMuseum: Paris History: La Seine]
 
{{Perancis-stub}}
{{DEFAULTSORT:Seine}}
 
[[Kategori:Kali ing Prancis]]
11.904

besutan