Sisingamangaraja XII: Béda antara owahan

122 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
 
== Warisan sejarah ==
[[gambar:1987 series 1000 rupiah note (obverse and reverse).jpg|thumb|Sisingamangaraja ing dhuwit 1000 rupiah taun 1987]]
Kegigihan perjuangan Sisingamangaraja XII wis dadi inspirasi wargaIndonesia, banjur Sisingamangaraja XII diangkat dadi [[Pahlawan nasional Indonesia]]. Kanggo ngelingake kepahlawanane, jeneng Sisingamangaraja didadekake jeneng dalan ing kabeh kawasan [[Republik Indonesia]].
 
4.487

besutan