Mosul: Béda antara owahan

103 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Mosul inggih menika ibu kota Governorat Ninawa. Kutha menika muara wonten Kali Tigris wonten 396 km saking lor Baghdad . Wonten taun 2002 kutha menika nggadhahi jumlah pendu...)
 
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih menika ibu kota Governorat Ninawa. KuthaKitha menika muaramuaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396 km saking lorler [[Baghdad]] . Wonten taun 2002 kuthakitha menika nggadhahi jumlahgunggung penduduk akehependhudhuk 1.739.800 jiwa saha inggih menika kuthakitha paling agencageng gkaping katigatiga wonten Irak sakwisesasampunipun [[Baghdad]] dansaha [[Basra]] .
 
[[Kategori:Kutha ing Irak]]