Mosul: Béda antara owahan

55 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
typo
(typo)
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih menika ibusatunggaling kotakitha ing negari [[Irak]], minangka ibukota Governorat Ninawa. Kitha menika muaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396 km saking lerlèr [[Baghdad]]. Wonten ing taun 2002 kitha menika nggadhahi gunggung pendhudhukpedunung 1.739.800 jiwa sahalan inggih menikadados kitha paling ageng kaping tiga wonten Irak sasampunipun [[Baghdad]] saha [[Basra]].
 
{{geo-stub}}
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
78.625

besutan