Raja Ali Haji: Béda antara owahan

450 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Raja Ali Haji bin Raja Haji Ahmad''' utawa kang kondhang kanthi jeneng '''Raja Ali Haji''' (lair ing Selangor, 1808 - seda ing Pulau Penyengat, Kepulauan Riau, 187...
(Kaca énggal: '''Raja Ali Haji bin Raja Haji Ahmad''' utawa kang kondhang kanthi jeneng '''Raja Ali Haji''' (lair ing Selangor, 1808 - seda ing Pulau Penyengat, Kepulauan Riau, 187...)
(Ora ana béda)
4.487

besutan