Nyai Ahmad Dahlan: Béda antara owahan

251 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Siti Walidah''' (187231 Mei 1946), utawa '''Nyai Ahmad Dahlan''', yakuwi tokoh emansipasi wedok, garwane pendiri Muhammadiyah, Ahmad Dahlan uga Pahlawa...
(Kaca énggal: '''Siti Walidah''' (187231 Mei 1946), utawa '''Nyai Ahmad Dahlan''', yakuwi tokoh emansipasi wedok, garwane pendiri Muhammadiyah, Ahmad Dahlan uga Pahlawa...)
(Ora ana béda)
4.487

besutan