Wong Banjar: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
 
== Tokoh-tokoh Banjar ==
{{main|Daftar tokoh Banjar}}
* [[Pangeran Antasari]], [[Pahlawan Nasional Indonesia]].
* [[Syekh]] [[Muhammad Arsyad al-Banjari]], [[ulama Banjar]].
* [[Terry Putri]], Artis lan pambyawara
* [[Pevita Eileen Pearce]], Artis lan pemeran Indonesia
 
 
== Deleng uga ==