Nyai Ahmad Dahlan: Béda antara owahan

381 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Warisan==
Tanggal [[10 November]] 1971 Nyai Ahmad Dahlan didadekake Pahlawan Nasional Indonesia dening Presiden [[Suharto]] miturut Keputusan Presiden Nomor 42/TK Tahun 1971;{{sfn|Wahyudi|2002|p=61}} Ahmad Dahlan diangkat dadi Pahlawan Nasional sepuluh taun kepungkur.{{sfn|Komandoko|2006|p=37}} Bebungah kuwi ditampa dening putune kang asma M Wardan.{{sfn|Repubika 2008, Nyai Ahmad Dahlan}} Nyai Ahmad Dahlan wis dibandhingake karo pembela hak wong wedok, [[Kartini]] lan gerilyawan, [[Cut Nyak Dhien]] uga [[Cut Nyak Meutia]].{{sfn|Wahyudi|2002|p=39}}
 
Ing film ''Sang Pencerah'' kang disutradarai dening [[Hanung Bramantyo]], Nyai Ahmad Dahlan diparagakake [[Zaskia Adya Mecca]] dene Ahmad Dahlan diperagakake [[Lukman Sardi]].{{sfn|Kurniasari 2010, Zaskia Adya Mecca}}
 
==Cathethan Sikil==
4.487

besutan