Nyai Ahmad Dahlan: Béda antara owahan

122 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Ing film ''Sang Pencerah'' kang disutradarai dening [[Hanung Bramantyo]], Nyai Ahmad Dahlan diparagakake [[Zaskia Adya Mecca]] dene Ahmad Dahlan diperagakake [[Lukman Sardi]].{{sfn|Kurniasari 2010, Zaskia Adya Mecca}}
 
==Kehidupan pribadi==
Sawise nikah,Nyai Ahmad Dahlan lan Ahmad Dahlan kanugrahan enem putra.{{sfn|Komandoko|2006|p=244}}
 
==Cathethan Sikil==
4.487

besutan