Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
revisi - edit sakedhik
c (The file Image:Earthquake_20041226_epicentre.gif has been replaced by Image:Earthquake_20041226_epicentre.png by administrator commons:User:GifTagger: ''Replacing GIF by exact PNG duplicate.''. ''Translate me!'')
(revisi - edit sakedhik)
|landslide =
}}
[[Gambar:2004 Indonesia Tsunami Complete.gif|thumb|250px|Animasi gerakan airbanyu laut (tsunami)]]
[[Gambar:2004 Indian Ocean earthquake - affected countries.png|right|thumb|250px|Peta lindhu]]
Ing tanggal [[26 Desember]] [[2004]], kedadéyan [[lindhu]] dahsyat ing [[Samudra Hindhia]], lepas pantai kulon [[Nanggröe Aceh Darussalam|Aceh]].
8.966

besutan