Muhammad Natsir: Béda antara owahan

455 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
'''Muhammad Natsir''' ({{lahirmati|[[Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok|Alahan Panjang]], [[Lembah Gumanti, Solok|Lembah Gumanti]], [[kabupaten Solok]], [[Sumatera Barat]]|17|7|1908|[[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]]|6|2|1993}}) yakuwi ulama, politisi, lan pejuang kamardhikan [[Indonesia]]. Muhammad Natsir iku sing ngedegake uga sing dadi pemimpin parte politik [[Masyumi]], sarta tokoh [[Islam]] kang misuwur ing Indonesia. Ing Indonesia, Muhammad Natsir tau dadi menteri lan Perdana Menteri Indonesia, dene ing manca negara, tau dadi presiden Liga Muslim sa-Donya (''World Muslim Congress'') uga ketua Dewan Masjid sa-Donya.
 
== Kauripan ==
Muhammad Natsir lair ing [[Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok|Alahan Panjang]], [[Lembah Gumanti, Solok|Lembah Gumanti]], [[kabupaten Solok]], [[Sumatera Barat]] tanggal [[17 Juli]] [[1908]] saka pasangan Mohammad Idris Sutan Saripado lan Khadijah.{{sfn|Ma'mur|1995|p=29}}<ref>{{harvnb|Luth|1999|pp=21{{spaced ndash}}23}}</ref> Nalika cilik, Natsir sakeluwarga omah-omah ing daleme Sutan Rajo Ameh, saudagar kopi kang misuwur ing kana.
 
== Cathetan Sikil ==
4.487

besutan