Muhammad Natsir: Béda antara owahan

304 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Kauripan ==
Muhammad Natsir lair ing [[Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok|Alahan Panjang]], [[Lembah Gumanti, Solok|Lembah Gumanti]], [[kabupaten Solok]], [[Sumatera Barat]] tanggal [[17 Juli]] [[1908]] saka pasangan Mohammad Idris Sutan Saripado lan Khadijah.{{sfn|Ma'mur|1995|p=29}}<ref>{{harvnb|Luth|1999|pp=21{{spaced ndash}}23}}</ref> Nalika cilik, Natsir sakeluwarga omah-omah ing daleme Sutan Rajo Ameh, saudagar kopi kang misuwur ing kana. Dening sing duwe, omah kuwi diperang dadi loro: kang duwe omah lan keluwargane manggon ing omah sisih kiwa dene Muhammad Idris Sutan Saripado manggon ing omah sisih tengen.{{sfn|Shahab|2008|pp=9{{spaced ndash}}15}} Muhammad Natsir duwe sedulur kandhung cacahe telu, yaiku Yukinan, Rubiah, lan Yohanusun.
 
== Cathetan Sikil ==
4.487

besutan