Rahwana: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q235102 (translate me))
}}
 
'''Rahwana''' ([[Aksara Dewanagari|Dewanagari]]: रावण, [[IAST]] ''{{IAST|Rāvaṇa}}'' utawa ''{{IAST|Rāvaṇa}}''; kadhangkala dialihaksara dadi ''Raavana'' lan ''Ravan'' utawa ''Revana'', jroning padhalangan luwih kawentar kanthi sesebutan '''Prabu Dasamuka''') iku salah sijiné paraga ing wiracarita [[Ramayana]]. Prabu Dasamuka[[Dasamuka]] iya Rahwana iku putrané mbarep [[Resi Wisrawa]] lan [[Dèwi Sukesi]], putriné [[Prabu Sumali]], nata ing Alengka[[Alengka]].
 
== Lairé Rahwana ==
Naraguna anonim