Sega gorèng: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Suntingan 124.195.117.77 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot
c (Suntingan 124.195.117.77 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
 
==Cara nggawé sega gorèng==
==* bawang, brambang, lombok abang, lombok rawit, merica, uyah, diuleg nganti alus. ==
 
== bawang, brambang, lombok abang, lombok rawit, merica, uyah, diuleg nganti alus. ==
* banjur diosèng ing panci kang wis diwènèhi lenga gorèng sacukupé.
* banjur cemplungaké sega, kécap, onclang, lan daging. Diurap saratané.
24

besutan