Swèdhen: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 224 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q34 (translate me))
c
image_map = LocationSweden.png |
official_languages = - <sup>2</sup> |
national_anthem = ''[[Du gamla, Du fria]]''<br />([[basaBasa SwediaSwédia]]: "Panjenengan kang Tua, Panjenengan kang Bebas") |
government_type = [[Monarki konstitusional]], <br />[[Parlementer]] |
leader_title1 = <br />[[Monarki Swedia|Raja]] |
}}
 
'''Krajan Swedia''' utawa ''Konungariket Sverige'' jroning [[Basa SwediaSwédia]] yakuwi sawijining [[negara Nordik]] ing [[Skandinavia]], [[Eropah]] kang [[ibukutha]]né [[Stockholm]]. Negara iki wewatesan karo [[Norwegia]] ing sisih kulan lan [[Finlandia]] ing sisih lor-wétan, Selat [[Skagerrak]] lan Selat [[Kattegat]] ing sisih kidul-kulon, sarta [[Laut Baltik]] lan [[Teluk Bothnia]] ing sisih wétan.
 
Ana ing taun [[1995]] Swedia gabung jroning [[Uni Eropah]] nanging nganti saiki Swedia isih durung gabung jroning [[Persatuan Moneter Eropa]]. Swedia klebu [[negara maju]] lan rakyaté nampa pelayanan publik kang apik.
5

besutan