Kanker payudara: Béda antara owahan

330 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 56 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q128581 (translate me))
| MeshID = D001943
}}
'''STEPHEN MY DICK HURTS AND ALSO YOU'RE FUCKING GAY WHAT THE HELL IS THIS PAGE SUPOPSED TO BE ABOUT KEK'''
'''Kanker payudara''' iku [[kanker]] ing jaringan [[payudara]]. Iki arupa jenis kanker paling umum sing ditandhang kaum [[wanita]]. Kaum [[priya]] uga bisa kaserang kanker payudara, senajan kamungelané luwih cilik tinimbang wanita. Pangobatan sing paling umum yaiku kanthi [[pambedhahan]] lan yèn perlu diterusaké mawa [[kemoterapi]] uga [[radiasi]]. Penyakit kanker kuwi bisa kadadéyan amarga ''pola'' panguripan sing kurang séhat.
 
==Réferènsi==
Naraguna anonim